• Wilujeng sumping ka OLICOM !
  • BANNER2
  • BANNER1
  • BANNER3
  • BANNER4

Produk Produk

OLICOM (Jinjiang) Imp. & Exp. Co, Ltd aslina dikenal salaku Huakai Sapatu & Garments Co, Ltd khusus dina sapatu kasual, sapatu olahraga, sapatu kaséhatan MBT, sapatu roller, sapatu hiking, sandal eva sareng sandal jsb ti taun 1997 di Kota Jinjiang, Propinsi Fujian. Cina.
Kanggo patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist urang, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal tiasa kabagi dina 24 jam.
logo (1)
logo (2)
logo (3)
logo (4)
logo (5)
logo (6)
logo (7)
logo (8)
logo (9)
logo (10)
logo (11)