• Wilujeng sumping ka OLICOM !

2020 Cina Pabrik Pabrik Sequined Cloth luhureun EVA dampal suku budak luar sapatu sandal geser sendal

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Fujian, Cina
Ngaran merek:
VEILISR
Nomer Modél:
HK8Y258
Usum:
Usum Panas, Usum Panas, Musim Luruh
Gaya:
Geser
Bahan Outsole:
EVA
Jenderal:
Unisex
Jenis Pola:
Hasil kerja
Pitur:
Datih, Hambangan, Berat Cahaya, Anti-Slipper, Hard-Wear, Fashioncomfortabledurable
Ukuran:
24-35 #
Warna:
Sakur warna dina PANTONE sayogi
Uasge:
ruangan, jero ruangan, leumpang, ruang tamu
Anggo:
Luar
Bahan Luhur:
Urutan Kapasihan
Ukuran Ukuran


 

Panjelasan Produk


2020 Cina Pabrik Pabrik Sequined Cloth luhureun EVA dampal suku budak luar sapatu sandal geser sendal

Judul

2020 Cina Pabrik Pabrik Sequined Cloth luhureun EVA dampal suku budak luar sapatu sandal geser sendal

Ukuranna

24-35 # 36-41 atanapi ukuran palanggan anu peryogi.

Jenderal

awéwé sareng awéwé

OEM

Ditarima

Warna

Naon waé warna di PANTONE nyaéta aya

Paket

Polybag atanapi shoebox gumantung kana sarat customer.

MOQ

1200 pasang / warna

Pasokan Kamampuhan

200000 pairs /sasih

Plabuhan

FOB XIAMEN

Conto Sarat

Waktu Pangiriman: 10-15 dinten

Sampel kuantitas: 1 ka 5 PCS

Bayar Sample: 50USD /conto, ngabalikeun duit dina urutan bulk salajengna.

Delivery Time

35-45 dinten saatos deposit nampi sareng sampel dikonfirmasi.

Sarat pamayaran

1.L / C dina tetempoan 2. T / T (30% Deposit sakali mesen dikonfirmasi + kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL) 3. Pembayaran jaminan jaminan Alibaba.

 


Inpormasi Perusahaan





 

FAQ


 


  • Saméméhna:
  • Teras: