• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Pabrik Grosir 2020 harga murah OEM Desain rajutan lawon unisex fashion sneakers awéwé kasual sapatu olahraga

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Fujian, Cina
Ngaran merek:
VEILISR
Nomer Modél:
HK8S055
Bahan Insole:
EVA
Usum:
Usum Panas, Usum Panas, Musim Luruh
Gaya:
Sapédah Leumpang
Bahan Outsole:
EVA
Bahan Lapisan:
ngarajut lawon
Jenis Tutup:
Renda-up
Jangkung Kuat:
Leutik (1cm-3cm)
Pitur:
Deodorization, Hambekan, Beurat Cahaya, Anti-Slipper, Hard-Paké, FashionComfortabledurableBreathable
Ukuran:
EU 36-45 #
Warna:
Sakur warna dina PANTONE sayogi
Jenis:
sneakers
Bahan Luhur:
ngarajut lawon
Ukuran Ukuran


 

Naha Pilih Kami

Sadaya ulasan 5-bintang. Kumaha carana kami ngahontal éta? Henteu aya anu sanés tapi standar karya urang dumasar kana pangalaman dekade ', kalebet Profesional, Kualitas sareng Palayanan.


 

Panjelasan Produk


Pabrik Grosir 2020 harga murah OEM Desain rajutan lawon unisex fashion sneakers awéwé kasual sapatu olahraga

Judul

Pabrik Grosir 2020 harga murah OEM Desain rajutan lawon unisex fashion sneakers awéwé kasual sapatu olahraga

Ukuranna

36-45 # atanapi ukuran palanggan anu peryogi.

Jenderal

Awéwé jeung Lalaki

OEM

Ditarima

Warna

Naon waé warna di PANTONE nyaéta aya

Paket

Polybag atanapi shoebox gumantung kana sarat customer.

MOQ

800 pasang/warna

Pasokan Kamampuhan

30000 pairs /sasih

Plabuhan

FOB XIAMEN

Conto Sarat

Waktu Pangiriman: 15-20 dinten

Sampel kuantitas: 1 ka 5 PCS

Bayar Sample: 50USD /conto, ngabalikeun duit dina urutan bulk salajengna.

Delivery Time

40-50 dinten saatos deposit ditampi sareng sampel dikonfirmasi.

Sarat pamayaran

1.L / C dina tetempoan 2. T / T (30% Deposit sakali mesen dikonfirmasi + kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL) 3. Pembayaran jaminan jaminan Alibaba.

 


Inpormasi Perusahaan





 


 

FAQ


 


  • Saméméhna:
  • Teras: