• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Tentang Kami

 OLICOM (Jinjiang) Imp. & Exp. Co, Ltd aslina dikenal salaku Huakai Sapatu & Garments Co, Ltd khusus dina sapatu kasual, sapatu olahraga, sapatu kaséhatan MBT, sapatu roller, sapatu hiking, sendal eva sareng sandal jsb ti saprak 1997 di Kota Jinjiang, Propinsi Fujian, Cina .

Ngalangkungan langkung ti 20 taun 'ngahasilkeun sareng pangalaman pamasaran, produk urang parantos tepang dina wilujeng sumping di seueur daérah sapertos Eropa, Amérika, Afrika kidul, dll. Éditor kami langkung ti 10 juta dolar taunan sareng ngiringan terus.

* Pasar kami utamina di AS, Inggris, Swédia, Demark, Belanda, Spanyol, Céko, Monaco, Maroko, Chili, Argentina jsb.

* Kami milu dina Canton Fair (Cina), WSA (AS), sareng RIVA GARDA FAIR (ITALY)
* Pembekal emas dina platform Internét Alibaba

* Elehan taunan: USD10,000,000

Palayanan
* Kontrol kualitas anu ketat sareng tanggung jawab
* Staff khusus na dilatih pisan
* Pangiriman gancang sareng pas

OLICOM TO BETTER! Tulus mudahan urang tiasa ngagaduhan langkung kasempetan pikeun gotong royong dina waktos ka hareup sareng ngadegkeun hubungan bisnis win-win jangka panjang.