• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Chancletas awéwé PU tali sandal awéwé ngaganjel flip flop

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Fujian, Cina
Ngaran merek:
VEILISR
Nomer Modél:
HK8FT003
Usum:
Gugur, usum semi, usum panas
Bahan Outsole:
MD + TPR
Pitur:
Jangkungna Ningkatkeun, Fashioncomfortabledurable
Ukuran:
36-41 #
Warna:
Lereskeun pesenan naon waé warna dina PANTONE sayogi
Dianggo
pantai, pesta, leumpang
Gaya:
Bolak balik
Bahan Luhur:
Puasa
Anggo:
Pantai


Judul

Chancletas awéwé PU tali sandal awéwé ngaganjel flip flop

Ukuranna

36-41 # atanapi pikeun unggal palanggan's syaratna

Jenderal

awewe

OEM

Leres

Warna

Cpesenan ustom any warna di PANTONE nyaéta aya

Paket

Kotak aslina, saluareun 600 pasang kotak log na per customer urang kahoyong.

MOQ

logo adat nalika mesen langkung ti 600 pasang / ukuran dijalankeun sareng dua warna

Pasokan Kamampuhan

80000 pairs /sasih

Express

abdiekspresi nternasional,angkot udara

Conto Sarat

waktosna: 2-3 minggu

conto kuantitas: 1pc atanapi 1pr umumna

biaya fee: 50USD/ gaya, ngabalikeun duit dina urutan.

Delivery Time

warna sareng logo: 7-15 dinten saatos pamayaran sareng pamayaran.

warna sareng logo ngaropéa: 35-45days saatos pesenan sareng pamayaran.

Sarat pamayaran

1.L / C dina tetempoan 2. T / T (30% Deposit sakali mesen dikonfirmasi + kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL) 3. Pembayaran jaminan jaminan Alibaba.

 









 

 








  • Saméméhna:
  • Teras: