• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Taros Kami

OLICOM (JINJIANG) IMP & EXP CO., LTD.

Alamat

Gedong 5F Lushan, 153 North Heping Road,

Jinjiang, Fujian, 362200, Cina 

E-mail

Telepon

Penjualan: 0086-15880992909

Dukungan: 0086-15880992909

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami