• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Rékét pancing desain luar lawon pita budak sapatu sendal

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Bahan Luhur:
pita lawon
Tempat Asal:
Fujian, Cina
Ngaran merek:
VEILISR
Nomer Modél:
HK8L049
Bahan Insole:
EVA
Bahan Outsole:
EVA
Jenderal:
Katresna
Jenis Tutup:
Hook & Loop
Jangkung Kuat:
Leutik (1cm-3cm)
Jenis Heel:
Datar nganggo
Jinis Kaunter Balik:
Tali Sulang & Pungkur
Jenis Sendal:
Luar
Pitur:
Hard-Ngemas, Berat Terah, Fashioncomfortabledurable
Ukuran:
EU 24-35 #
Warna:
Sakur warna dina PANTONE sayogi
Jenis:
sendal
Kalayan Platform:
Henteu


Judul

Nyiptakeun Hook gelang luar anu dimeunangkeun pita budak sapatu sendal

Ukuranna

24-35 # atanapi pikeun unggal palanggan's syaratna

Jenderal

budak

OEM

Leres

Warna

Naon waé warna di PANTONE nyaéta aya

Paket

Polybag atanapi Warna kotak, salaku per customer urang kahoyong.

MOQ

1200 pasang/ukuran lalumpatan jeung hiji kelir

Pasokan Kamampuhan

200000 pairs /sasih

Plabuhan

FOB XIAMEN

Conto Sarat

waktosna: 7-10 poé

conto kuantitas: 1pc atanapi 1pr umumna

biaya fee: 50USD/ gaya, ngabalikeun duit dina urutan.

Delivery Time

30-35 dinten saatos nampi deposit sareng sampel anu dikonfirmasi.

Sarat pamayaran

1.L / C dina tetempoan 2. T / T (30% Deposit sakali mesen dikonfirmasi + kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL) 3. Pembayaran jaminan jaminan Alibaba.

 










  • Saméméhna:
  • Teras: