• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Gaya Gaya Terpopat Paling bermutu Baru pink ukuran 36-41 lawon rajutan dina busana yeezy sneakers awéwé kasual sapatu olahraga

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Fujian, Cina
Ngaran merek:
VEILISR
Nomer Modél:
HK8S068
Bahan Insole:
EVA
Usum:
Usum Panas, Usum Panas, Musim Luruh
Gaya:
Sapédah Leumpang
Bahan Outsole:
EVA
Bahan Lapisan:
ngarajut lawon
Pitur:
Hébat, Hébat Terang, Anti Slippery, Maké Hard, FashionComfortabledurableBreathable, Deodorization
Ukuran:
36-41 #
Warna:
Sakur warna dina PANTONE sayogi
Jenis:
sneakers
Jenis Tutup:
Dieunakeun
Jangkung Kuat:
Leutik (1cm-3cm)
Bahan Luhur:
ngarajut lawon
Ukuran Ukuran


 

Panjelasan Produk


Gaya Gaya Terpopat Paling bermutu Baru pink ukuran 36-41 lawon rajutan dina busana yeezy sneakers awéwé kasual sapatu olahraga

Judul

Gaya Gaya Terpopat Paling bermutu Baru pink ukuran 36-41 lawon rajutan dina busana yeezy sneakers awéwé kasual sapatu olahraga

Ukuranna

36-41 # atanapi ukuran palanggan anu peryogi.

Jenderal

awewe

OEM

Ditarima

Warna

Naon waé warna di PANTONE nyaéta aya

Paket

Polybag atanapi shoebox gumantung kana sarat customer.

MOQ

800 pasang / warna

Pasokan Kamampuhan

30000 pairs /sasih

Plabuhan

FOB XIAMEN

Conto Sarat

Waktu Pangiriman: 15-20 dinten

Sampel kuantitas: 1 ka 5 PCS

Bayar Sample: 50USD /conto, ngabalikeun duit dina urutan bulk salajengna.

Delivery Time

40-50 dinten saatos deposit ditampi sareng sampel dikonfirmasi.

Sarat pamayaran

1.L / C dina tetempoan 2. T / T (30% Deposit sakali mesen dikonfirmasi + kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL) 3. Pembayaran jaminan jaminan Alibaba.

 


Inpormasi Perusahaan





 

FAQ


 


  • Saméméhna:
  • Teras: