• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Paling populér rajutan lawon baju awéwé kasual awéwé kasual awéwé

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Fujian, Cina
Ngaran merek:
VEILISR
Nomer Modél:
HK8S378
Bahan Insole:
EVA
Usum:
Gugur, usum semi, usum panas
Gaya:
Sapédah Leumpang
Bahan Outsole:
EVA
Bahan Lapisan:
ngarajut lawon
Pitur:
Hébat, Hébat Terang, Modélabilitasableurable
Ukuran:
36-41 #
Warna:
Sakur warna dina PANTONE sayogi
Jenis:
sneakers
Jenis Tutup:
Dieunakeun
Jangkung Kuat:
Leutik (1cm-3cm)
Bahan Luhur:
ngarajut lawon


Judul

 Paling populér rajutan lawon baju awéwé kasual awéwé kasual awéwé

Ukuranna

36-41 # atanapi pikeun unggal palanggan's syaratna

Jenderal

awewe

OEM

Leres

Warna

Naon waé warna di PANTONE nyaéta aya

Paket

Polybag atanapi Warna kotak, salaku per customer urang kahoyong.

MOQ

800 pasang / ukuran dijalankeun sareng hiji warna

Pasokan Kamampuhan

50000 pairs /sasih

Plabuhan

FOB XIAMEN

Conto Sarat

waktosna: 2-3 minggu

conto kuantitas: 1pc atanapi 1pr umumna

biaya fee: 50USD/ gaya, ngabalikeun duit dina urutan.

Delivery Time

45-50 dinten saatos nampi deposit sareng sampel anu dikonfirmasi.

Sarat pamayaran

1.L / C dina tetempoan 2. T / T (30% Deposit sakali mesen dikonfirmasi + kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL) 3. Pembayaran jaminan jaminan Alibaba.

 










  • Saméméhna:
  • Teras: