• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Anyar eva sato gaya sendal sendal budak jelas clog plastik

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Fujian, Cina
Ngaran merek:
VEILSIR
Nomer Modél:
HK8E023
Usum:
Gugur, usum semi, usum panas
Bahan Outsole:
EVA
Bahan Luhur:
PVC
Jenderal:
Katresna
Ukuran:
24-29 EU #
Warna:
Sakur warna dina PANTONE sayogi
Pitur:
Fashioncomfortabledurable
Jenis:
clogs sandal


Judul

Anyar eva sato gaya sendal sendal budak jelas clog plastik

Ukuranna

24-29 # atanapi pikeun unggal palanggan's syaratna

Jenderal

budak

OEM

Leres

Warna

Naon waé warna di PANTONE nyaéta aya

Paket

Polybag atanapi Warna kotak, salaku per customer urang kahoyong.

MOQ

1200 pasang/ukuran lalumpatan jeung hiji kelir

Pasokan Kamampuhan

200000 pairs /sasih

Plabuhan

FOB XIAMEN

Conto Sarat

waktosna: 7-10 poé

conto kuantitas: 1pc atanapi 1pr umumna

biaya fee: 50USD/ gaya, ngabalikeun duit dina urutan.

Delivery Time

30-35 dinten saatos nampi deposit sareng sampel anu dikonfirmasi.

Sarat pamayaran

1.L / C dina tetempoan 2. T / T (30% Deposit sakali mesen dikonfirmasi + kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL) 3. Pembayaran jaminan jaminan Alibaba.

 








 

 


  • Saméméhna:
  • Teras: