• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Warta

  • Gucci’s new ‘LIVE’ Personalised Video Shopping!

    Gucci anyar 'LIVE' balanja Video Pribadi!

    Operasi kaluar tina set darmabakti di pusat jasa Florence, Italia, Gucci Live kéngingkeun deui pangalaman pribadi balanja di toko. Kalayan rokét eceran berjuang deui ka mana waé anu caket kana tingkat sateuacana, merek méwah sareng pangecér nyiptakeun cara anyar pikeun aya custo ...
    Maca deui
  • Olicom office and factory

    Kantor Olicom sareng pabrik

    Kantor sareng pabrik Olicom Olicom aslina terang salaku Huakai Shoes & Garments Co. Ltd sareng tempatna di kota Jinjiang anu mangrupikeun sapatu modal China. Wilujeng sumping didatangan waktos ka waktos.It nyandak sakitar 10 menit ti bandara Jinjiang sareng sakitar 25 mins ti karéta api Jinjiang ...
    Maca deui
  • The #127thCantonFair

    Éta # 127thCantonFair

    # 127thCantonFair bakal bakti kana matchmaking online sareng nyiptakeun lingkungan badami anu dipercaya. Rébuan pembeli sareng exhibitor bakal silih berinteraksi saling dina 10 dinten. Buyers 'one-stop sourcing janten langkung gampang sareng nunjukkeun ...
    Maca deui