• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Basisir usum panas pantai kartun barudak sandals taman budak clogs

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Fujian, Cina
Ngaran merek:
VEILISR
Nomer Modél:
HK8E063
Usum:
Gugur, usum semi, usum panas
Bahan Outsole:
EVA
Jenderal:
SIEUN
Pitur:
Beurat Cahaya, Fashioncomfortabledurable
Ukuran:
EU 24-35 #
Warna:
Sakur warna dina PANTONE sayogi
MOQ:
5ctns, Hiji karton ngandung 36 pasang.
Jenis:
Clogs
Bahan Luhur:
TPE


Judul

Basisir usum panas pantai kartun barudak sandals taman budak clogs

Ukuranna

24-29 # 30-35 # atanapi pikeun unggal palanggan's syaratna

Jenderal

budak

OEM

Leres

Warna

Naon waé warna di PANTONE nyaéta aya

Paket

Polybag atanapi Warna kotak, salaku per customer urang kahoyong.

MOQ

360 pasangan / ukuran dijalankeun sareng hiji warna

Pasokan Kamampuhan

200000 pairs /sasih

Plabuhan

XIAMEN

Conto Sarat

waktosna: 7-10 poé

conto kuantitas: 1pc atanapi 1pr umumna

biaya fee: 50USD/ gaya, ngabalikeun duit dina urutan.

Delivery Time

35-45 dinten saatos nampi deposit sareng sampel anu dikonfirmasi.

Sarat pamayaran

1.L / C dina tetempoan 2. T / T (30% Deposit sakali mesen dikonfirmasi + kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL) 3. Pembayaran jaminan jaminan Alibaba.

 










  • Saméméhna:
  • Teras: