• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Usum panas pantai silikon barudak sandal taman barudak bakoak

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Fujian, Cina
Ngaran merek:
VEILISR
Nomer Modél:
HK8E138
Usum:
Gugur, usum semi, usum panas
Bahan Outsole:
EVA
Jenderal:
Unisex
Pitur:
Beurat Cahaya, Fashioncomfortabledurable
Ukuran:
EUUK 20-31 #
Warna:
Sakur warna dina PANTONE sayogi
MOQ:
30ctns, Hiji karton ngandung 48 pasang.
Jenis:
Clogs
Bahan Luhur:
silikon


Judul

Usum panas pantai silikon barudak sandal taman barudak bakoak

Ukuranna

20-25 # 26-31 # atanapi pikeun unggal palanggan's syaratna

Jenderal

budak

OEM

Leres

Warna

Naon waé warna di PANTONE nyaéta aya

Paket

Polybag atanapi Warna kotak, salaku per customer urang kahoyong.

MOQ

720 pasang / ukuran dijalankeun sareng hiji warna

Pasokan Kamampuhan

200000 pairs /sasih

Plabuhan

XIAMEN

Conto Sarat

waktosna: 7-10 poé

conto kuantitas: 1pc atanapi 1pr umumna

biaya fee: 50USD/ gaya, ngabalikeun duit dina urutan.

Delivery Time

35-45 dinten saatos nampi deposit sareng sampel anu dikonfirmasi.

Sarat pamayaran

1.L / C dina tetempoan 2. T / T (30% Deposit sakali mesen dikonfirmasi + kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL) 3. Pembayaran jaminan jaminan Alibaba.

 










  • Saméméhna:
  • Teras: