• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Tien usum panas lawon bolong barudak sandalias budak sendal

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Fujian, Cina
Ngaran merek:
VEILISR
Nomer Modél:
HK9L098
Bahan Insole:
EVA
Bahan Outsole:
EVA
Jenderal:
Unisex
Jenis Tutup:
Hook & Loop
Jangkung Kuat:
Leutik (1cm-3cm)
Jenis Heel:
Datar nganggo
Jinis Kaunter Balik:
Tali Sulang & Pungkur
Jenis Sendal:
Luar
Pitur:
Deodorization, Heureut, Berat Ringan, Anti Slippery, Hard-Maké
Ukuran:
EU 24-35 #
Warna:
Sakur warna dina PANTONE sayogi
Jenis:
sendal
Kalayan Platform:
Henteu
Bahan Luhur:
lawon + bolong
Ukuran Ukuran


 

Naha Pilih Kami

Sadaya ulasan 5-bintang. Kumaha carana kami ngahontal éta? Henteu aya anu sanés tapi standar karya urang dumasar kana pangalaman dekade ', kalebet Profesional, Kualitas sareng Palayanan.


 

Panjelasan Produk


Tien usum panas lawon bolong barudak sandalias budak sendal

Judul

Tien usum panas lawon bolong barudak sandalias budak sendal

Ukuranna

24-35 # atanapi ukuran palanggan anu peryogi.

Jenderal

budak

OEM

Ditarima

Warna

Naon waé warna di PANTONE nyaéta aya

Paket

Polybag atanapi shoebox gumantung kana sarat customer.

MOQ

1200 pasang / warna

Pasokan Kamampuhan

200000 pairs /sasih

Plabuhan

XIAMEN

Conto Sarat

Waktu Pangiriman: 10-15 dinten

Sampel kuantitas: 1 ka 5 PCS

Bayar Sample: 50USD /conto, ngabalikeun duit dina urutan bulk salajengna.

Delivery Time

35-45 dinten saatos deposit nampi sareng sampel dikonfirmasi.

Sarat pamayaran

1.L / C dina tetempoan 2. T / T (30% Deposit sakali mesen dikonfirmasi + kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL) 3. Pembayaran jaminan jaminan Alibaba.

 


Inpormasi Perusahaan





 


 

FAQ


 


  • Saméméhna:
  • Teras: