• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Usum panas usum panas PU luhureun barudak geser sandal budak

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Fujian, Cina
Ngaran merek:
VEILISR
Nomer Modél:
HD8B534
Usum:
Musim semi, usum gugur, usum panas
Gaya:
sendal geser
Bahan Outsole:
PVC
Jenderal:
Katresna
Pitur:
Beurat Cahaya, Fashioncomfortabledurable
Ukuran:
EU 30-35 #
Warna:
Sakur warna dina PANTONE sayogi
MOQ:
Hiji karton ngandung 36 pasang
Dianggo
jero ruangan, leumpang, ruang tamu
Anggo:
Luar
Bahan Luhur:
PU + ngagurilap


Judul

Usum panas usum panas PU luhureun barudak geser sandal budak

Ukuranna

30-35 # atanapi pikeun unggal palanggan's syaratna

Jenderal

budak

OEM

Leres

Warna

Naon waé warna di PANTONE nyaéta aya

Paket

Polybag atanapi Warna kotak, salaku per customer urang kahoyong.

MOQ

1200 pasang / ukuran dijalankeun sareng hiji warna

Pasokan Kamampuhan

200000 pairs /sasih

Plabuhan

FOB XIAMEN

Conto Sarat

waktosna: 7-10 poé

conto kuantitas: 1pc atanapi 1pr umumna

biaya fee: 50USD/ gaya, ngabalikeun duit dina urutan.

Delivery Time

35-45 dinten saatos nampi deposit sareng sampel anu dikonfirmasi.

Sarat pamayaran

1.L / C dina tetempoan 2. T / T (30% Deposit sakali mesen dikonfirmasi + kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL) 3. Pembayaran jaminan jaminan Alibaba.

 










  • Saméméhna:
  • Teras: