• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Sandalias barudak usum panas luar kanvas mésér sendal budak

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Bahan Luhur:
kanvas
Tempat Asal:
Fujian, Cina
Ngaran merek:
VEILISR
Nomer Modél:
HK9L037
Bahan Outsole:
EVA
Jenderal:
Unisex
Jenis Tutup:
Band elastis
Jangkung Kuat:
Leutik (1cm-3cm)
Jenis Heel:
Datar nganggo
Jinis Kaunter Balik:
Balik Tali
Jenis Sendal:
Luar
Pitur:
Beurat Lampu
Ukuran:
24-29 EU #
Warna:
Sakur warna dina PANTONE sayogi
MOQ:
100ctns, hiji karton ngandung 36 pasang.
Jenis:
sendal
Kalayan Platform:
Henteu


Judul

Sandalias barudak usum panas luar kanvas mésér sendal budak

Ukuranna

24-29 # atanapi pikeun unggal palanggan's syaratna

Jenderal

budak

OEM

Leres

Warna

Naon waé warna di PANTONE nyaéta aya

Paket

Polybag atanapi Warna kotak, salaku per customer urang kahoyong.

MOQ

1200 pasang / ukuran dijalankeun sareng hiji warna

Pasokan Kamampuhan

200000 pairs /sasih

Plabuhan

XIAMEN

Conto Sarat

waktosna: 7-10 poé

conto kuantitas: 1pc atanapi 1pr umumna

biaya fee: 50USD/ gaya, ngabalikeun duit dina urutan.

Delivery Time

35-45 dinten saatos nampi deposit sareng sampel anu dikonfirmasi.

Sarat pamayaran

1.L / C dina tetempoan 2. T / T (30% Deposit sakali mesen dikonfirmasi + kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL) 3. Pembayaran jaminan jaminan Alibaba.

 










  • Saméméhna:
  • Teras: