• Wilujeng sumping ka OLICOM !

Borongan usum panas barudak lucu PVC tapak suku pantai budak flip flop

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Fujian, Cina
Ngaran merek:
VEILISR
Nomer Modél:
HK8F263
Usum:
Gugur, usum semi, usum panas
Bahan Outsole:
EVA
Bahan Luhur:
PVC
Jenderal:
SIEUN
Ukuran:
EU 24-45 #
Warna:
Sakur warna dina PANTONE sayogi
Pitur:
Fashioncomfortabledurable
Dianggo
pantai, leumpang, kolam renang
Anggo:
Pantai
Gaya:


Judul

Borongan usum panas barudak lucu PVC tapak suku pantai budak flip flop

Ukuranna

24-35 # 36-45 # atanapi pikeun unggal palanggan's syaratna

Jenderal

déwasa sareng dewasa

OEM

Leres

Warna

Naon waé warna di PANTONE nyaéta aya

Paket

Polybag atanapi Warna kotak, salaku per customer urang kahoyong.

MOQ

1200 pasang / ukuran dijalankeun sareng hiji warna

Pasokan Kamampuhan

200000 pairs /sasih

Plabuhan

FOB XIAMEN

Conto Sarat

waktosna: 7-10 poé

conto kuantitas: 1pc atanapi 1pr umumna

biaya fee: 50USD/ gaya, ngabalikeun duit dina urutan.

Delivery Time

30-35 dinten saatos nampi deposit sareng sampel anu dikonfirmasi.

Sarat pamayaran

1.L / C dina tetempoan 2. T / T (30% Deposit sakali mesen dikonfirmasi + kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL) 3. Pembayaran jaminan jaminan Alibaba.

 










  • Saméméhna:
  • Teras: